Знижки та Акції
Зворотній дзвінок
Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній!

Політика безпеки

Інформація, надана вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

• Ми запитуємо ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення вашого замовлення та надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях ФОП Верещака Gold Tech.

• Ваші персональні дані обробляються ФОП Верещака Gold Tech виключно у розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються та використовуються в рамках усіх правовідносин, що виникають між вами та ФОП Верещака «Gold Tech». Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством. передачу своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження строку дії такої згоди.

• Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від покупця інформацію. Не вважається порушенням надання продавцем інформації контрагентам та третім особам, які діють на підставі договору з продавцем, у тому числі і для виконання зобов'язань перед покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України. згоду на обробку Ваших персональних даних наступним чином:

• при здійсненні (підтвердження) вами замовлення на сайті https://goldtech.in.ua/, тобто при придбанні товарів та/або послуг.
<
• при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті https://goldtech.in.ua/.

• за участю в рекламних активностях ФОП Верещака «Gold Tech» відповідно до правил проведення таких заходів. >
• такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та узгоджується ФОП Верещака «Gold Tech» та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).

Ф ВП Верещака «Gold Tech» гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». ФОП Верещака «Gold Tech» використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви можете в будь-який час легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого пристрою.